Tippmodellide heitlus: glamuurimajakas vs strippar

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modellisaate Evelina
Modellisaate Evelina Foto: Kanal 2

«Eesti tippmodelli» saates on olnud värvikaid kujusid. Ja kaks neist on ka täna pildis. Sootuks millegi muu kui modellindusega. Nimelt on nii Aleksei Soltan, kui Evelina Säkk üsna osavad postitantsijad.

Foto: Viktor Burkivski

Musta hobusena teise hooaja saatesse lennutatud Aleksei Soltan tõmbas juba toona tähelepanu oma ekstravagantse välimusega, sellest on saanud ta ka nime glamuurimajakas. Milline mees paneks endale selga pitskostüümi ja kontsad? Soltan!

«Eesti tippmodelli» teise saate võistlustööd. Evelina töötab Tartu stripiklubis
«Eesti tippmodelli» teise saate võistlustööd. Evelina töötab Tartu stripiklubis Foto: Viktor Koškin

Neljandal hooajal bravuuritses ekraanil aga Evelisa Säkk, kes jäi kolmandaks, sest vahetult enne finaali selgus, et naine töötab stripiklubis.

Sellest ilmus ka Elu24s uudis ja videoklipid. Vaata SIIT!

Ehk oleks Evelina teisekski tulnud, ent kohtunikele oli selline elustiil vastuvõetamatu.

Nüüd, aastaid hiljem, postitasid mõlemad osalised oma Instagrami – Soltan pildi ja Evelina video – kuidas nad on kõvad käpad postitantsus. Viimase puhul pole imestada, see on stripiklubi töö üks lahutamatu osa. Aga ka Soltan on postil päris akrobaatiline või mis sina arvad?

Foto: instagram.com

Evelina sooritust killer kontsadel näed SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles