2017. aasta suurim hevimuusika sündmus: samal laval esinevad Kreator, Sepultura, Soilwork ja Aborted

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sepultura
Sepultura Foto: Promopilt

12. veebruaril 2017 Saksamaa metalgigant KREATOR läheb oma uue albumiga taas Euroopa tuurile. Legendaarne bändi kitarrist ja laulja Mille Petroza ning tema tiim võtavad seekord kaasa päris huvitava kamba – Braziilia extreme metal pioneerid SEPULTURA, kes 2015. aasta lõpus andsid väljamüüdud kontserdi Tallinnas, kohalikule publikule tuntud Rootsi meloodilise death metali lipulaev SOILWORK ning Belgia üks legendaarsemaid death metal bände ABORTED! 

«Lõpuks peale kaheaastast pausi saame uuesti minna Euroopa tuurile uue albumiga. Meil on väga palju uusi mõtteid kuidas teha enda show veel ägedamaks ja massiivsemaks! Me ei jõua ära oodata, et jagada teiega meie energiat! See tuleb üks väga silmapaistev tuur! Ma loodan näha kõiki metal maniakke kontserditel!» – ütles KREATORi kitarrist Mille Petroza.

Kreator
Kreator Foto: Promopilt

KREATOR: Alates sellest ajast kui bänd loodi 1980’ndatel, KREATOR on laiendanud piire mitte ainult speed ja thrash metalis üldiselt, aga samuti mõjutanud lugematuid bände kogu ekstreem-metal skenes. Selliste ikooniliste albumitega nagu »Endless Pain«, »Pleasure To Kill« ja »Extreme Aggression«. See bänd on suuresti vastutav Saksamaa metalmuusika kaardile asetamise eest. KREATOR suutis hoida oma staatust isegi rasketel 90’ndatel kui grunge domineeris maailma. Alates uuest aastatuhandest on KREATOR viinud oma soundi ja thrash metali järgmisele tasemele, lastes välja sellised modernsed klassikud nagu »Violent Revolution«, »Enemy Of God«, »Hordes Of Chaos« ning kõige hilisemalt »Phantom Antichrist«. Nii fännid kui ka kriitikud ootavat pingsalt millega KREATOR üllatab oma järgmisel, 14’ndal plaadil. 

SEPULTURA: Mis võib veel öelda SEPULTURA kohta mida pole juba kunagi öeldud? Äärmiselt andekas kitarrist Andreas Kisser ja tema ekstreemne gäng on laval juba tervelt 32 aastat! Vaatamata sellele mis albumitest me räägime, kas vanadest legendaarsetest „Beneath The Remains“ ja „Arise“, või maad värisema panev „Chaos A.D“ ja „Roots“ või modernse metali paladest „A-Lex“ ja »The Mediator Between Head And Hands Must Be The Heart«, Sepultura on alati näidanud kui mitmekülgsed ja populaarsed nad olid ja on praegugi! Bänd tegeleb uue plaadi lindistamisega, millega on neil plaanis korraldada suurt kaost kontserditel!

Sepultura
Sepultura Foto: Promopilt

SOILWORK: Ükski teine Euroopa bänd pole olnud nii inspireeriv modernsele metalile, kui need rootslased. SOILWORK tegi revolutsiooni meloodilise death metaliga päeval, kui nad hakkasid lisama puhast vokaali, progressiivseid elemente ja eriliselt häid kitarrikäike oma muusikasse. Aastatega on SOILWORK’ist saanud väga unikaalne bänd, mis dikteerib reegleid teistele bändidele! SOILWORK on väga hea lisa selle tuurile oma uue albumiga „The Ride Majestic“.

ABORTED: Üks edukamaid ja populaarsemaid Belgia artiste ABORTED on alati olnud väga silmapaistvad underground skenes. Nende uus album „Retrogore“, kus unikaalsed death metal ja grindcore elemendid kulmineeruvad väga võika kujundusega ja brutaalse pillimänguga. See peaks meeldima igale metal muusika fännile. See Belgia kvartett on valmis korraldama tõelist põrgut igal tuuri kontserdil.   

Aborted
Aborted Foto: Promopilt

12. veebruaril esineb see uskumatult raske tuur klubis Rock Cafe! Piletid on juba müügil Piletilevis.

Video : https://www.youtube.com/watch?v=xeUBJ2Ha-FM

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles