Heida pilk peale Tanel Veenre värskele ehteseeriale Öölased

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Armastatud ehtekunstnik Tanel Veenre esitles Embassy of Fashioni glamuursel moeõhtul Black Birthday oma värsket ehtekollektsiooni Öölased. Efektsel performance-esitlusel asendus raamis foto kaunite modellidega, kes liikuva pildina ehted tõeliselt särama panid. 

Tegemist on TVJ kaubamärgi kõige esimese disainehete kollektsiooni uue tulemisega. Sellest 2012. aastal sündinud seeriast sai koheselt hitt ning kõik liblikad limiteeritud kollektsioonist leidsid endale peagi kandjad. Kuid nüüd, peale viieaastast nukkumise perioodi, on ööliblikad taas valmis oma talviseks lennuks, kusjuures hinnalisest mustast eebenipuust siluetid on saanud endale kuukivist, mäekristallist, suitsukvartsist, roosakvartsist, ametüstist, türkiisist, oonüksist ja paljudest teistest ehtekividest sillerdavad sabad.

Tanel Veenre ehteseeria Öölased
Tanel Veenre ehteseeria Öölased Foto: Tanel Veenre

Uut kollektsiooni saab veel sellel nädalal Embassy Tatari tn ateljeepoest Black Sale’i raames hinnaga -10%. Samas on müügil ka Tanel Veenre varasemad kollektsioonid hinnasulaga kuni -50% ning Embassy of Fashion Black Birthdayl esitletud glamuursed aastalõpukollektsioonid. TVJ ehete valiku leiab ka veebipoest ja parimatest Eesti disainipoodidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles