Sia lahutab oma kaks aastat kestnud abielu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 08: Singer Sia attends The 57th Annual GRAMMY Awards at the STAPLES Center on February 8, 2015 in Los Angeles, California.   Jason Merritt/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 08: Singer Sia attends The 57th Annual GRAMMY Awards at the STAPLES Center on February 8, 2015 in Los Angeles, California. Jason Merritt/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: SCANPIX

Tuntud muusik Sia ja tema abikaasa, filmiprodutsent Erik Anders Lang on otsustanud pärast kahte aastat kestnud abielu lahku minna.

Ajakirjas People seisis ka lahku mineva paari ühine avaldus: «Pärast ohtrat hingeotsimist ja kaalumust, tegime otsuse minna lahku. Me oleme pühendunud, et jääda sõpradeks. Edasisi kommentaare ei tule.»

Kuulus lauljanna tunnistas, et tema eraelu on segama hakanud ka kuulsus ning ta tunneb, et paparatsod justkui kütiks teda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles