Elu24 video! Eda-Ines Etti suuri riske ei võta ja end paljastada ei eelista

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Dolls by Karolin Kuusik moe-show ja seltskond, Eda-Ines Etti
Tallinn Dolls by Karolin Kuusik moe-show ja seltskond, Eda-Ines Etti Foto: Kalev Lilleorg

Neljapäeval, 8.detsembril esitles kodumaine rõivabränd Tallinn Dolls uues moekeskuses Defitsiit uut kollektsiooni koostöös Karolin Kuusikuga. Elu24 käis kohal ja vestles brändi modelli, suure fänni ning lauljanna Eda-Ines Ettiga ning uuris, mida arvab ta Eesti moest ning kas julgeb riietuses ka riske võtta.

«Mulle väga meeldivad pastelsed, pehmed kleidikesed ja seelikud. Need on tõesti nunnud ja naiselikud,» rääkis moeteadlik lauljanna Eda-Ines Etti Elu24-le, et ka midipikkuses seelikud on väga nunnud. «Muidugi see mummuteema ka. Ma kannaks kõike!» kiitis naine väikest mängulisust segatuna klassikalise joonega.

Korduvalt Tallinn Dollsi modell olnud Inesel endal on kapis koguni ligi 20 brändi kleidikest.

«Eesti disainis nähakse väga palju vaeva ja tehakse palju tööd, et jõuda maailma tasemele. See ei ole lihtne, täpselt nagu muusikas üritatakse maailma tasemes asju teha. Me oleme natukene ajas maas, sest me tuleme ikkagi Nõukogude Liidust, meil läheb aega. Meil ei ole nii palju ressursse ka rahalises mõttes pluss ka teadmisi,» kommenteeris Ines mõtet, kas Eesti moekunst on muust maailmast natukene maas. «Ka muusikas on neid teadmisi kohati vähe. Step by step, küll me jõuame.»

Tallinn Dolls by Karolin Kuusik moe-show ja seltskond, Eda-Ines Etti
Tallinn Dolls by Karolin Kuusik moe-show ja seltskond, Eda-Ines Etti Foto: Kalev Lilleorg

Mis toimub Inese enda karderoobis? Mis on tema lemmikrõivad?

«Mul on väga raske oma garderoobi kirjeldada, sest seal valitseb praegu segadus. Iga kord, kui ma sinna sisse astun, siis mul on tunne, et mul ei ole midagi selga panna,» rääkis Ines, et talle on kogunenud päris palju kleite, ka just esinemiste jaoks. «Samas igapäevaselt olen ma hästi lihte, monokroomne. Kannan hästi palju teksaseid, toppe, kampsuneid,» lisas lauljanna, et üritab asju lihtsalt kombineerida, et ta liiga kirju ja värviline ei oleks. Lisaks ei meeldi Inesel riietuda paljastavalt ega riietuda metsiku loomuga rõivastesse. «Õhtukleidid võivad olla natukene lahtisemad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles