Kas soomlased on häkkinud Briti talendisaate hääletussüsteemi?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saara Aalto.
Saara Aalto. Foto: Ville Paul Paasimaa

Üksi suur show ei möödu ilma skandaalideta!

Briti «X Factori» üks finaliste Saara Aalto on rahvuselt soomlane ning nüüd süüdistatakse meie põhjanaabreid kuulsa talendishow hääletussüsteemi häkkimises, vahendab Mirror.

Saate vaatajad saavad oma lemmiku poolt hääletada kasutades selleks spetsiaalselt app'i ehk rakendust, mida võivad kasutada aga ainult Ühendkuningriikides pesitsejad. Soomlannast osavõtjat Saara Aaltot süüdistatakse nüüd aga häälte kogumises, sest väidetavalt on talle tulnud poolthääli ka Soomest.

Sharon Osbourne peab väidet muidugi täiesti naeruväärseks öeldes, et kahtluse alla on seatud miljonid hääled ja Soomes elab vaid viis miljonit inimest:«Usun, et Soomest ei ole Saara toetuseks kaks miljonit häält tulnud, muidugi on need pärit Suurbritanniast. Või siis kahekümne nohiku poolt, kes tulemüüre läbida oskavad.» Ka Saara peab väidet väheusutavaks:«Peaksid selleks ikka supernohik olema.»

Briti talendisaate võitja selgub täna. Seekordse hooaja viimases saates lähevad vastamisi Sharon Osbourne'i kasvandik Saara Aalto ja Nicole Scherzingeri käe alt tulnud Matt Terry.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles