Video: Kuu juures nähti ufot?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Ufo entusiastide teatel nähti selle kuu alguses meie planeedi kaaslase Kuu juures lendamas tumedat taldrikukujulist tundmatut objekti, kuid ei ole teada, mis see oli.

Ufo teemaliste lehekülgede teatel võis tegemist olla biomehhaanilise ufoga, mis võimaldab teistelt planeetidelt pärit intelligentsetel olenditel kiiresti kosmilisi vahemaid läbida, edastab Daily Mail. 

Tundmatut objekti oli näha ka Floridas asuva Miami observatooriumi Kuu jälgimise videol.

Video Kuu juures liikunud kummalisest lendavast objektist jõudis video pealkirjaga «UFO liigub Kuu eest läbi» Youtube’i.

Maailma üks tuntumaid ufoentusiaste Scott Waring kommenteeris internetis, et tegemist ei olnud kindlasti inimkäte valmistatud objektiga, kuna lennumasinal puudusid päikesepaneelid, mille abil ta oleks saanud energiat. Samuti puudusid antennid ja teised vajalikud seadmed, mille abil oleks toimunud kommunikatsioon. Waringi arvates oli see biomehhaaniline ufo.

Sellest videot näinute arvates on tegemist võltsinguga.

«Keegi oleks nagu teleskoobi ees tennisepalli visanud,» kommenteeris isik, kes kasutab nime fantis 07. Teine kommenteerija lisas, et tegemist võis olla Kuu juures liikunud asteroidiga.

Tundmatud lendavad objektid on aastakümneid pakkunud huvi nii ufoesntusiastidele kui vandenõuteoreetikutele.

Novembris ilmus Youtube’i video, millel väidetavalt on näha mitmeid lendavaid aluseid Kuult lendu tõusmas. Vandenõuteoreetikute arvates on Kuul tulnukate baas, mida need olendid inimkonna eest varjavad, kuid kriitikute sõnul võis see olla telekoobi tekitatud optiline illusioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles