Video! Maailma tantsumuusika lipulaev Scooter annab järgmisel suvel suurkontserdi Tallinna Lauluväljakul

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
We Love The 90s festival, väärika punkti pani Scooter
We Love The 90s festival, väärika punkti pani Scooter Foto: Erlend Štaub

25. juubelit tähistav saksa tehno- ja tantsumuusika suurnimi Scooter annab pürotehnika ja erieffektidega vürtsitatud täispika soolokontserdi 23. augustil Tallinna Lauluväljakul. 

Päev enne megafestivali We Love the 90-s vallutab Scooter Tallinna Lauluväljaku ja esimesed 500 piletit on alates tänasest müügis ülisoodsa hinnaga 19 eurot kõigis piletilevi müügipunktides. 

Scooter sai äsja valmis juubelituuriks tehtud video: 

Scooter toob lisaks suurele pürotehnika pargile kaasa ka võimsad LED-ekraanid ning ligi 100 tonni lava-, heli- ja valguspargi varustust.

«Wild & Wicked» maailmatuur alustab oma ringkäiku kodusel Saksamaal ning liigub siis kahe aasta jooksul ümber maailma.

Muuhulgas võib Scooterit pidada väga eriliseks ainuüksi seepärast, et nad on erinevate tantsumuusika stiilidega olnud alati müügitabelite tipus. Scooter on teinud muusikat hardcore-ist, hardstyle-, jumpstyle-, hands up-, electro- ja trance-ini välja. 

Tehno- ja tantsumuusika legend on enim tuntud oma suurhittide «Fire», «How Much is the Fish», «Maria», «4 am» ja «Hyper, Hyper» järgi. Scooteri kontserdid on Eestis alati väga menukad olnud. Kaks aastat tagasi tõi artist Tartu Laululavale pea kümmnetuhande pealise publiku ning eelmisel aastal samaarvulise publiku Tallinna Lauluväljakule megafestivali We Love The 90s 2016 ühena peaesinejatest.

Scooteri lauluväljaku kontserdile on lisaks tavapiletitele saada ka fännitsooni ja VIP-pileteid ning neile kehtib soodushind kuni 14.02.2017.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles