Elu24 video! Aivar Riisalu kiidab Dr Oolo muusikat: ma kiropraktikast suurt tühjagi ei tea, aga laulumees on korralik

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval, 13. detsembril toimus Hilton Olympic Casinos glaamuurne Dr Allan Oolo raamatuesitlus. Ühtlasi peeti ka Eesti ühe tuntuima kiropraktiku sünnipäeva. Dr Oolot oli õnnitlemas staaride paraad, teiste seas ka laulja, poliitik ja ärimees Aivar Riisalu abikaasaga. Elu24 uuris, mis teda Oologa seob ning mis on temaenda plaanid muusikaelus.

Aivar Riisalu rääkis Elu24-le, et Dr Allan Oolo maaletooja on tema hea sõber Jaak Tälli. «Nad otsisid Eesti ühiskonnale natuke keskmisest tuntumat inimlooma, kelle peal katseid teha ja kuna mina ei ole selline eesti mees, kes oma hädasid ei julge kurta, eriti Tällile olin ju kurtnud,» lisas Riisalu, et koos üritati teda jalule panna.

«Igausugune kondiväänamine ehk kiropraktika vähemalt ajutiselt aitab inimesel paremini liikuda. Sealt me jäime kuidagi suhtlema,» on Riisalu sõnul Oolo väga ekstravagantne inimene, kes täidab oma olemusega kogu ruumi ja ajab vahest isegi üle ääre.

Riisalu sõnul oskab Oolo ka suurepäraselt laulda: «See, mis ta laval tegi, oli päris korralik šokk positiivses mõttes. Ta oli laval kuradi hea,» rääkis mees, et Oolo võiks hoopis laulda. «Ma sellest kiropraktikast suurt tühjagi ei tea, aga laulumees oli korralik,» meenutas poliitik ühist esinemist.

Riisalu teeks kuulsa arstiga koos bändi küll ning teemaks sobiks ideaalselt kantrimuusika, mis on mehe sõnul praegu ka tõusev trend.

Vaata Elu24st, mis plaanid on Riisalul oma bändiga juba järgmisel aastal ning mida arvab mees selgeltnägijatest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles