Marilyn Kerro õpetab, kuidas kaitsta kodu ja kasvatada jõukust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Kerro
Marilyn Kerro Foto: Instagram/ therealmarilynkerro

Tänase täiskuu puhul jagab tuntud selgeltnägija ja nõid Marilyn Kerro nippe, kuidas kaitsta oma kodu, armastust ja kasvatada jõukust.

«Tänasel täiskuul jagan teiega, sõbrad, väga lihtsat ja väekat nõu, mida teha kristallide ja taimede abil, et avada erinevaid kanaleid kodus.

Et armastus sinu kodus ja peres püsiks, kasuta kaneeli pulka, roosat kvartsi ja Botswana ahhaati. Lisa need ümber punase küünla. Aseta selline kooslus perepildi taustale. Väga hästi toimib! Punane lips seo vasaku voodijala külge peatsisse! Võiks kodus põletada ka vastavalt tundele kaneeli viirukit,» õpetab telestaar Marilyn Kerro sotsiaalmeedias oma fänne.

«Kaitseks soovitan ma võtta mustad pipraterad, punased pipraterad turmaliini, rosmariini, salveid purusta. Aseta need musta kotti ning kui tahad perele kaitset, aseta oma perepildi juurde selline kotikese kooslus. Sinna juurde põletamiseks hall küünal,» mida soovitab Kerro põletada vastavalt tundele.

Kui tahad kodu kaitset, siis aseta selline kotike omale esikusse, ukse juurde.

Marilyn Kerro
Marilyn Kerro Foto: Instagram/ Marilyn Kerro

Materisaalsuse kasv. «Varu omale tsitriin, sammalahhaat, aventuriin, nelk, basiilik. Ma soovitaksin teha vastavalt vajadusele seliine eliksiir, millega kasvava kuu aeg oma kodu üle piserdada. Või sellega põrandad pesta. (Täiskuul lae aknal eelnimetatud, kasvava kuu aeg, lisa kooslused vette, lase ööpäev koguda väge ning peale seda kasuta!),» õpetab naine.

«Kagu sektorisse võiks sättida sel juhul samad kooslused. Lisaks roheline küünal, valuuta - keera see rohelise niidiga rulli. Aseta raha nurka pidevalt juurde münte või sente. Pea meeles, raha nurgast raha ei võta! Pidevalt võid lisada oma raha nurka kristalle ja feng shui elemente juurde,» õpetab naine jõukust kasvatama.

Ühtlasi ei soovita Kerro unustada täna kõike laadida, sest on täiskuu. «Ei ole oluline kas kuu paistab sulle aknasse või ei.»

«Soovi ja unista, sest kui sa suudad endale visioneerida silmade ette seda, mida soovid, siis ei ole see võimatu!» lõpetab naine oma soovituste rea innustavalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles