Suri tuntud telenägu ja näitleja Alan Thicke

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FILE - In this Saturday, July 27, 2013 file photo, Alan Thicke, left, and his wife, Tanya Callau, arrive at the 15th Annual DesignCare in Malibu, Calif. On Tuesday, Dec. 13, 2016, a publicist said Thicke has died at the age of 69. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)
FILE - In this Saturday, July 27, 2013 file photo, Alan Thicke, left, and his wife, Tanya Callau, arrive at the 15th Annual DesignCare in Malibu, Calif. On Tuesday, Dec. 13, 2016, a publicist said Thicke has died at the age of 69. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP) Foto: Richard Shotwell/AP

69aastaselt suri näitleja Alan Thicke, kes mängis tuntud telesarjas «Growing Pains». 

Thicke'i lauljast poja Robin Thicke 'i esindaja kinnitas Kanada näitleja lahkumist ning lisas, et mees suri südamerabandusse teisipäeval Los Angeleses, vahendab BBC.

Alan Thicke oli tuntud ka kui telesaatejuht ning komöödiasarja «Diff'rent Strokes» tunnusloo autor.

Mehe kõige kuulsam roll oli doktor Jason Seaveri kehastamine sarjas «Growing Pains», mis oli eetris aastatel 1985 kuni 1992.

Alan Thicke
Alan Thicke Foto: Richard Shotwell/AP

Meest leinavad sotsiaalmeedias ka mitmed kuulsused.

«Star Treki» näitleja William Shatner: «Kurvastan omja sõbra Alani kaotuse üle. Kaastunne tema perele.»

David Hasselhoff: «Kurb. Alan Thicke ajas mind alati naerma. Head aega Alan!»

Laulja John Legend: «Ma kasvasin teda vaadates üles ja sain teda tundma läbi Robini. Ta oli minu vastu alati hea. Väga kahju on tema lahkumisest kuulda.»

Alan Thicke sündis 1947.aastal Kanadas ning on nomineeritud mitmetele Emmy auhindadele oma töö eest 70ndatel ja hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles