Mutant Disco peab sünnipäeva koos Basement Jaxxi Felix B-ga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Basement Jaxx
Basement Jaxx Foto: Smalltown DJs

Reedel 16. detsembril astub Von Krahlis DJna üles Basement Jaxxi liige Felix B. Briti elektroonikaduo mees esineb peoseeria Mutant Disco sünnipäeva ballil, millega tähistatakse 19 aasta möödumist esimesest Mutandist.

Felix B asutas Basement Jaxxi koos Simon Ratcliffe’iga 1990ndate esimeses pooles, mille järel sai neile osaks tormiline edu põrandaaluses tantsumuusika ringkonnas üle maailma.

Basement Jaxxi tõsteti esile kui üht house-muusika olulisemat uuendajat ja ümber defineerijat. Aastal 1999 andsid nad välja oma esimese albumi plaadifirma XL Recordings alt ning järgmisel kümnendil sai Basement Jaxxist sage külaline ka popmuusikaedetabelites ning suurtel festivalidel.

Suurtel lavadel ja koos live-muusikute, teinekord ka koos orkestritega esinemiste kõrval teevad Basement Jaxxi tüübid endiselt väiksemaid ülesastumisi klubides. Üks sellistest harukordsetest juhtumitest toimub siis reede öösel Tallinnas.

Kahel korrusel toimuval Mutant Disco Birthday Ballil mängivad muusikat veel Raul Saaremets, Rhythm Doctor, Lill Slim, Luurel Varas ning vennad Jakob ja Nathan Tulve. Spetsiaalses video-laundžis näeb ja kuuleb briti videokunstniku The Brokers of Desire töid.

Foto: Smalltown DJs

Mutant Disco Birthday Ball

Esinevad DJd Felix B (Basement Jaxx), Rhythm Doctor, Raul Saaremets, Luurel Varas, Lill Slim, Nathan ja Jakob Tulve.

Algus kell 23:00

Piletid eelmüügist 12 eurot 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles