Raud: Tanel Toomi on Hollywoodis märgatud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Toom
Tanel Toom Foto: Toomas Huik

Ehkki Tanel Toom ei võitnud filmiga «Pihtimus» (The Confession) siiski Oscarit, on eesti filmitegijat juba Hollywoodis märgatud, ütles Los Angeleses viibiv ERR-i korrespondent Neeme Raud.

«Kuuldavasti on Tanel saanud endale siin Hollywoodis agendi, ta on ühe suure agentuuriga end juba sidunud, nii et see võit on tal olemas, et teda on märgatud,» rääkis Raud Vikerraadio hommikuintervjuus, vahendas ERRi uudisteportaal.

Raud märkis, et Toom on tõusnud Hollywoodis filmiakadeemias pinnale juba kaks korda – võitis ta ju tudengi-Oscari ning jõudis ühtlasi põhi-Oscarite nominentide hulka.

Hollywoodi hästi tundvate agentide sõnul on nüüd aga Tanel Toomil vaja mängida oma kaardid õigesti ja kõik sõltub tema enda valikutest.

«Kindlasti talle ehk šanss antakse midagi teha, kuid kui ta siis esimese ja teise filmiga midagi ei tõesta, siis võib-olla Hollywood enam ei naerata,» tõdes Raud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles