Mihkel Raud kolis perega Koplisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuntud muusik, kirjamees ja poliitik Mihkel Raud Pärnus Rahva Raamatu kaupluses oma uut teost, eneseabiraamatut "Kus ma olen ja kuidas sina võid palju kaugemale jõuda".
Tuntud muusik, kirjamees ja poliitik Mihkel Raud Pärnus Rahva Raamatu kaupluses oma uut teost, eneseabiraamatut "Kus ma olen ja kuidas sina võid palju kaugemale jõuda". Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Muusik ja telenägu Mihkel Raud on koos abikaasa Liina ja lastega pärast mitmeid kolimisi end sisse seadnud päris oma kodus, Stalini-aegse maja kolme meetri kõrguste lagede ja paksude seintega korteris, mis koos Liinaga soetatud.

«Meile väga meeldib Kopli, sealne arhitektuur, inimesed ja muidugi meri, mis seal lähedal on,» rääkis Mihkel Raud ajakirja Kroonika kodu-erile, et valitud korter meeldis neile esimesest pilgust ja vajas minimaalset remonti.

Mihkel Raud perega
Mihkel Raud perega Foto: Mihkel Raud / Facebook

Telemees peab Koplit üheks ilusamaks kandiks Tallinnas ning kutsub üles inimesi sinna kolima: «Naabrid on väga toredad ja vaiksed, vene ja eesti perekonnad.»

Loe pikemalt ajakirja Kroonika kodu-erist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles