Maailma üks rikkamaid staare, kellest sa arvatavasti midagi ei tea!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bingbing Fan attends Cartie 2016 Christmas lighting ceremony in Shanghai, China on 01th December, 2016. (Photo by Top Photo) *** Please Use Credit from Credit Field ***
Bingbing Fan attends Cartie 2016 Christmas lighting ceremony in Shanghai, China on 01th December, 2016. (Photo by Top Photo) *** Please Use Credit from Credit Field *** Foto: Top Photo/Top Photo/Sipa USA

Forbes'i 2016. aasta enimteenivate näitlejannade TOP kümnest leiab selliste tuntud nimede nagu Jennifer Lawrence ja Scarlett Johansson kõrval ka vähemtuntuid nimesid. Nagu näiteks Fan Bingbing.

Kes on Fan Bingbing? 

Tegemist on 35-aastase absoluutse Hiina superstaariga! 2015. aastal teenis Fan, kes tegeleb näitlemise kõrval ka modellindusega ning on käe valgeks saanud isegi produtsendi ametis, 21 miljonit dollarit! Lisaks on Fan luksusbrändi Louis Vuitton ametlik saadik ning ajakiri Vanity Fair on ta valinud kõige maitsekamalt riietuvaks staariks.

Läänemaailmale tuleb Hiina näitlejanna nägu ehk sellistest filmidest nagu «X-Men: Days of Future Past» ja «Cell Phone» tuttav ette.

Igal juhul on tegemist kauni ning eduka naisterahvaga, kes on kommunistlikule Hiinale hea kaubamärk..

 

#vogue实力派2016 The 11th Anniversary Party of Vogue China.

Ein von Fan Bingbing 范冰冰 (@bingbing_fan) gepostetes Foto am

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles