Galerii! Aegumatu 2 Quick Start tõi Teatrisse täismaja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 9. detsembril tõi Klubi Teater koos Bombay Sapphire´iga lavale aegumatu 2 Quick Starti! Teatrit tabas täismaja: piletisaba ulatus Vabaduse väljakuni ja meeletu möll kestis varaste hommikutundideni.

Teater LIVE Concert on üritustesari, mis toob klubi lavadele parimad Eesti artistid. Seekord esines täispika kontserdikavaga legendaarne 2 Quick Start! See oli öö täis lõbusat seltskonda, kaunimaid tantsijaid ja aegumatuid hitte. 

Aegumatu 2 Quick Start tõi klubi Teatrisse täismaja
Aegumatu 2 Quick Start tõi klubi Teatrisse täismaja Foto: Rene Lutterus

Kaasa said laulda kõik, sest repertuaaris kõlasid ka bändi kõige tuntumad lood, nagu «Neiu mustas kleidis», «Kolm soovi» ja «Naerata». Hea tuju muutis veelgi lõbusamaks maitsvate kokteilidega.

Aegumatu 2 Quick Start tõi klubi Teatrisse täismaja
Aegumatu 2 Quick Start tõi klubi Teatrisse täismaja Foto: Rene Lutterus

Juba sel reedel, 16. detsembril pane selga oma kõige glamuursem outfit, sest toimub säravamast säravam pidu GREAT GATSBY! Teater muutub üheks ööks Jay Gatsby paleeks, kus on kohal kõige säravamad külalised ning laval kabareeprogramm. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles