Ilmus üliäge järelfilm festivali Slush Eesti-teemalisest avapeost!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti avas Põhjamaade suurima tehnoloogiakonverentsi Slush menuka avapeoga Enter e-Estonia. Kersti Kaljulaid vasakult teine ja Carmen Kass keskel
Eesti avas Põhjamaade suurima tehnoloogiakonverentsi Slush menuka avapeoga Enter e-Estonia. Kersti Kaljulaid vasakult teine ja Carmen Kass keskel Foto: Aron Urb

Novembri lõpus toimus Helsingi ööelu südames Kallio linnaosas regiooni suurima tehnoloogiakonverentsi Slush ametlik avapidu Enter e-Estonia, mille korraldasid Tallinn Music Week ning EASi välisinvesteeringute keskus ja e-residentsuse programm.

Üritusega tähistati ühtlasi ka Eesti e-residentsuse programmi 2. sünnipäeva. Kuudes Linja, Kaiku ning Stidilä klubide kompleksis toimunud peol olid esindatud Eesti nutikaimad startup ettevõtted ning tegijaimad artistid nii siit- kui sealtpoolt Soome lahte. Pidu käis kaemas ligi 1500 külalist.

Teiste hulgas võis peokülaliste hulgas silmata president Kersti Kaljulaidi, Taavi Rõivast, Carmen Kassi, Helen Sildnat ja paljusid teisi.

Viska meeleolukale järelfilmile pilk peale!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles