Video: USAs kukkus pulmapilte teinud seltskonnale puu, üks inimene hukkus (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Los Angelese puuõnnetusest kergete vigastustega pääsenud
Los Angelese puuõnnetusest kergete vigastustega pääsenud Foto: Keith Durflinger/AP/Scanpix

USA Los Angelese Whittieri linnaosas leidis üleeile aset juhtum, milles Penn Parkis pulmapilte teinud seltskonnale langes suur eukalüptipuu, mille tagajärjel üks inimene kaotas elu.

Politsei teatel kaotas õnnetuses elu naine ja viis inimest sai vigastada, nende seas ka nelja-aastane laps, edastab ktla.com.

Pealtnägijate sõnul kukkus  suur eukalüpt järsku ümber ja murdus kaheks, mattes enda osade alla palju inimesi.

Pargis olnud rüttasid puu alla jäänutele appi ning helistasid päästeteenistusse. Osa ohvreid suutsid ise puuosade alt välja tulla, kuid kuus inimest vajasid tuletõrjujate abi.

USAs Los Angeleses kukkus pulmaseltskonnale puu
USAs Los Angeleses kukkus pulmaseltskonnale puu Foto: Keith Durflinger/AP/Scanpix

Puuga pihta saanute seas oli pulmakülalisest vanem naine, kes küll saadi puu alt kätte, kuid ta suri teel haiglasse. Ta nime ja vanust ei avalikustatud. Puu alla jäänud nelja-aastase tüdruku seisunud on arstide sõnul kriitiline, ülejäänud ohvritel on kergemad vigastused.

Pulmaseltskonda kuulunud lohutamas üksteist
Pulmaseltskonda kuulunud lohutamas üksteist Foto: Keith Durflinger/AP/Scanpix

Politsei tõi välja ka lõhnakoerad, et uurida, kas suure puu jäänuste vahel võib veel inimesi olla, kuid hilisemal uurimisel ei leitud enam kedagi.

Pealtnägijate kinnitusel langes pulmaseltskonnale umbes 20 meetri kõrgune puu. Park suleti intsidendi tõttu ning jääb juhtunu uurimise ja puhastamise ajaks suletuks.

Tuletõrjujad Los Angeleses puu kukkumispaigas
Tuletõrjujad Los Angeleses puu kukkumispaigas Foto: Keith Durflinger/AP/Scanpix

Suur eukalüptipuu oli selles pargis populaarne koht, mille juures fotosid tehti. Enne pulmaseltskonda olid selle juures fotosid tegemas sünnipäevalised, kes jõudsid enne puu langemist lahkuda.

Los Angelese haljastusekspertide sõnul on Los Angeleses viimasel ajal mõnel päeval vihma sadanud, kuid on ikkagi võrdlemisi kuiv ning kuivus võis puud nõrgendada, mille tõttu see ümber kukkus. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles