Linn Euroopas, mis lõikab Donald Trumpi võidust suurt kasu (1)

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Svenica
Svenica Foto: SCANPIX

Sloveeniat külastavad turistid väisavad tavaliselt pealinna Ljubljanat ning mõnikord jõutakse ka kaugemale Bledi järve äärde või Pirani linnakesse.

Väga palju rohkem Sloveenias ringi sõitmiseks turistidel aega ei jätku. Nüüd aga on Sevenica liikmed kindlad, et üsna pea leitakse võimalus ka nende linnakese külastamiseks, vahendab Daily Mail.

Sevnica asub Ljubljanast umbes 80 kilomeetri kaugusel ning see on paik, kus sündis Donald Trumpi naine Melania Trump. Vaatamata sellele, et Melania lahkus kodukülast juba teismeeas, ei peata see ilmselt turiste, kes tema sünnipaika näha soovivad.

Kohalikud ärid on juba kõige kallimad pannkoogid, pitsad ja koogid kullalaastudega kaunistanud ning Melania järgi nimetanud. Vaatamisväärsuste hulka kuuluvad viiekorruseline kortermaja, kus Melania ja ta õde Naselje üles kasvasid ning villa, mille nende vanemad mägedesse ehitasid.

Tegelikult on peamiseks vaatamisväärsuseks aga linnas asuv loss, kust avanevad ilusad vaated kogu piirkonnale ning loodetavasti hakkavad turistid rohkem ka seda paika külastama. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles