Eks-Nexuse Helen naases salaja Itaaliast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLNPM02: ULTRA GO LIVE : TALLINN, EESTI,2SEPT06-
NEXUS
mm/ Foto: ARTUR SADOVSKI/POSTIMEES
TLNPM02: ULTRA GO LIVE : TALLINN, EESTI,2SEPT06- NEXUS mm/ Foto: ARTUR SADOVSKI/POSTIMEES Foto: ARTUR SADOVSKI/PM/EMF
15.septembril, pakkis endine tüdrukutebändi Nexus liige Helen Randmäe kotid-kohvrid, et sõita kolmeks kuuks Itaaliasse. Tänaseks on
Helen Rebecca Randmäe salaja Itaaliast tagasi tulnud, sest kõik ei läinud päris nii nagu plaanitud.

Raadio Uuno hommikuprogramm tegi Heleniga intervjuu täna hommikul mitte päikeselises Itaalias vaid hoopis meie päikeselises Tallinnas.

Ajakirjanduse andmetel peaksid sa olema hetkel Itaalias mitte Eestis?

Jah, läksin hiljuti Itaaliasse suurte plaanidega.

Kas nüüd oled tagasi purunenud plaanidega? Mis juhtus?

Nende ehk siis itaallaste ja meie nägemus sellest showst, mis me seal tegema pidime, ei ühtinud. Ja me otsustasime tagasi tulla.

Te läksite Itaaliasse tantsima. Kas striptiisi tegema?

Ei, mitte striptiisi tegema. Meid ei võetud ka paljaks ja meilt ei võetud isegi passe ära. Mitte midagi sellist ei olnud.

Ma tean küll, et kõik arvasid et ma läksin sinna jumal teab mida tegema. Mu vanemad polnud ka õnnelikud, et ma sinna lähen. Nad olid minu pärast päris mures.

Tegelikult oli seal kõik väga korras. Me saime kaasa teha ühel esinemisel ehk siis avashowl.

Saite esineda vaid ühel showl?

Tegelikult olin ma seal kaks nädalat ja selle aja jooksul oli vaid see avashow. Enne seda olid proovid selle avashow jaoks. Me tegime ise koreograafia selle show jaoks. Meile lubati alguses koreograaf, aga seda tegelikult polnudki.

Aga see eest oli seal meeletu kostüümiladu. Meie jaoks on nende klubi võrreldav uhke teatriga. Meie klubides sellist asja juba ei näe. Nende klubide kostüümiladu on meeletu.

Igaks showks tehakse uued kostüümid, iga etenduse jaoks on oma kostüümikunstnik, kes mõtleb kohapeal välja kostüümid ja õmbleb need siis ka kohapeal valmis.

Igaks nädalavahetuseks tehti uued kostüümid. Mitte nüüd kõikide numbrite jaoks, kuid kindlasti avashowks pidid olema alati uued kostüümid.

Ja tantsijaid toodi kohale Pariisist, Berliinist ja jah, isegi Tallinnast. Meie olime kohale toodud pikaajaliste lepingutega, aga avatantsijad vaid paariks showks.

Nendel klubidel on nii palju raha, et nende jaoks ei ole see suur asi tuua üheks õhtuks tantsija kuskilt Berliinist või Pariisist kohale.

Mis mõttes on klubikultuur seal teistsugune? Ka Tallinna klubides käiakse ju ennast näitamas?

Ei, Itaalias oli see siiski teistsugune. Sinna klubisse mahtus 2000 inimest, seal on lauasüsteem ja... Näiteks ühte lauda mahub kümme inimest...

Aga meilgi on ju lauasüsteem? Näiteks uues klubis Oscar.

Ma pole selles Oscaris veel käia jõudnud. Aga mis mind imestama pani oli see, et selle aja jooksul mis ma ära olin jõudis juba Tallinnas seitse uut klubi tekkida. Täiesti uskumatu! Ma pole nendesse kõikidesse veel jõudnudki.

Mis siis nüüd edasi saab? Sa oled Eestis tagasi incognito. Keegi isegi ei tea veel, et sa tagasi oled.

Sel hetkel, kui ma tagasi tulin, siis ainult vanemad teadsid sellest.

Ja edasi?

Ja sõpradele tegin lihtsalt üllatuse. Läksin ukse taha, andsin kella ja küsisin tśau, mis teed? Nad olid loomulikult väga üllatunud. See oli väga tore hetk.

Aga muidu ma lihtaslt esimesed paar päeva redutasin kodus. Püüdsin vastu võtta reaalsust, et nüüd tuleb jälle siin elada ja...

Mis siin ikka, olen inimestele vaikselt teada andnud, et ma olen nüüd tagasi ja võiks midagi teha ja... Üritan oma elu nüüd kuidagi jälle käima saada.

Läksid Eestist minema ju nii, et jätsid endast tuha maha. Kõik sillad olid põletatud?

Ma ehitan nüüd kõik sillad jälle uuesti üles. Olin koolist akadeemilise võtnud, aga ajasin kooliga kähku asjad jälle korda. Läksin tagasi kooli. Koolis käin ma Tallinna Ülikoolis.

Mida õpid?

Õpin Balti Meedia Filmikooli kursusel magistris kommunikatsiooni juhtimist reklaamile.

Kas sinust jäi siia maha ka armastus?

Ei, kahjuks mul pole juba päris mitu kuud armastust olnud.

Kuidas suhtusid sinusse tõmmud itaalia mehed?

Seal olid nii ilusad mehed! Aga ma selle südamepõksumiseni ei jõudnud nendega veel. Mõtlesin seal, et küll jõuab veel tutvusi sobitada. Et see aeg on pikk seal, mis ma seal olema pean. Aga jah, seda aega jäi väheseks, et nendega tutvuda.

Ja muuseas, need mehed seal pole üldse nii lühikesed nagu arvatakse. Mõned üksikud on, aga tegelikult on nad pikad. Ja nad kannavad hästi kalleid firmamärke.

Ühesõnaga nüüd läheb sul siin lahti suur töö otsimine ja töötegemine ja kindlasti hakkad ka endale meest otsima?

Ei, miks ma neid otsima peaksin? Nad ise tulevad.

Tere tulemast tagasi koju Helen!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles