Kõmufotograaf tegi halvatud Schumacherist salaja pilte

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: Frank Augstein/AP/Scanpix

Briti ja Šveitsi meedia teatel tegi rahaahne kõmufotograaf haigevoodis olevast kunagisest vormel-1 piloodist, sakslasest Michael Schumacherist salaja fotosid, et neid kalli raha eest meediale müüa.

Seitsmekordne maailmameister Schumacher sattus 2013. aastal raskesse mäesuusaõnnetusse, ta oli pikka aega kunstlikult tekitatud koomas ning temast ei ole juba ammu värskeid fotosid ega videoid.

Michael Schumacher mäesuusatamas
Michael Schumacher mäesuusatamas Foto: PATRICK HERTZOG/AFP/Scanpix

Kõmufotograafil õnnestus pääseda Šveitsis Genfis Schumacheri kodu juurde ja teha läbi akna voodis lamavast spordistaarist pilte. Väidetavalt pakkus fotograaf neid fotosid ühe miljoni euro eest mingile Euroopa väljaandele.

Saksamaa prokuröride teatel tungis fotograaf neid pilte tehes Schumacheri eraellu ja seda juhtumit uuritakse.

«Meile teadaolevalt tegi teatud isik salaja fotosid, mida pakkus suure summa eest meediale,» teatasid prokurörid.

Michael Schumacheri naine Corinna teatas salaja pildistamas käinud fotograafist Šveitsi politseile ja nõudis nende sekkumist.

Ei ole täpselt teada, millisele meediaväljaandele fotograaf Schumacherist tehtud fotosid pakkus, samuti ei ole paljastunud fotograafi nimi.

Šveitsi allikate teatel on Schumacheril arstidest, õdedest ja hooldajatest meeskond, nädalased kulud ta hooldamisele ulatuvad 100 000 euroni.

Ei arstid ega Schumacheri pere ole paljastanud, milline on sportlase seisund.

Schumacheri mänedžer Sabine Kehm sõnas hiljuti, et kunagise vormel-1 piloodi tervislik seisund on tema eraasi, mitte avalik ja ta ei kommenteeri seda.

Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: © Alessandro Bianchi / Reuters/REUTERS/Scanpix

29. detsembril 2013 kukkus Michael Schumacher Prantsuse Alpides Meribelis mäesuusatades ja lõi pea vastu kivi. Ta sai kolju- ja ajukahjustuse, mille tõttu tal tekitati kunstlik kooma. Ta tuli teadvusele 2014. aasta juunis.  

2014. aasta septembris viidi ta haiglast kodusele ravile, väidetavalt on ta halvatud ja lamab voodis, kuid täpsed andmed  ta tervise kohta puuduvad.

Selle aasta alguses ilmus Saksa meedias mitmeid lugusid, et Schumacher on voodist üleval ja suudab terapeutide abil kõndida, kuid pere ei ole seda kinnitanud.

Schumacher on vormel-1 kõige edukam piloot, võites viis maailmameistritiitlit Ferrari meeskonnas ja kaks Benettoni meeskonnas.

Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: Photo4/Photo4/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles