Mida toob aasta 2017? Edda Paukson annab aimu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Astroloog Edda Paukson
Astroloog Edda Paukson Foto: Alar Truu/ Õhtuleht

«Sel aastal tuleks ära kasutada õnne ja külluse planeedi Jupiteri pakutav energia, mis liigub ilu ja harmoonia märgis Kaaludes,» rääkis tuntud astroloog Edda Paukson, et tulemas on haruldaselt hea aasta enda kõige ilusaga ümbritsemiseks, garderoobi täiendamiseks ja välimuse uuendamiseks.

«Armastus, hoolimine, teineteise rõõmustamine millegi ilusaga, armumine – kõik see aitab teid välja tulla igapäevastest muredest, rutiinist, liigsest väsimusest, pahandustest, mida kipub paratamatult kuhjama range ja tõsise olemisega Saturni positsioon,» kirjeldas Edda ajakirjas Eesti Naine ning soovitas tervise altvedamise korral tervisekontrolli minna või sporti harrastama hakata.

«28. jaanuaril kell 2.08 algab idaloomade looma-aasta, seekordseks aastavalitsejaks asub punane kukk, mis võib meile juurde anda nii vaimset kui füüsilist energiat.»

Loe pikemat intervjuud Pauksoniga ajakirjast Eesti Naine!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles