Au revoir 2017 ja Euroopa: Kanye meile tuuritama ei tule!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
File photo dated 20/02/15 of Kanye West, who has reportedly been admitted to hospital for exhaustion, a day after cancelling his tour.
File photo dated 20/02/15 of Kanye West, who has reportedly been admitted to hospital for exhaustion, a day after cancelling his tour. Foto: Jonathan Brady/PA Wire/PA Images

Kanye management on teatanud, et osa plaanitud tuurist Euroopas jääb ära teatab Us Weekly.

Kanye pidi 2017. aastal tulema Pariisi, Saksamaale ja Suurbritanniasse. Nüüd on tema management aga teatanud, et täpselt samamoodi nagu USAs, jäetakse ära ka suur osa plaanitud tuurist Euroopas.

Kontserdikorraldajatele see iseenesest suurt kahju ei tähenda, sest antud tuuri kontserdite kuupäevad ei olnud veel paigas ning seega ei oldud müüdud ka veel mitte ühtegi piletit.

Otsus Kanyele puhkust anda ning kõike tema tuurid katkestada tuli peale novembri lõppu kui mehele diagnoos «ajutine psühhoos» pandi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles