Peosoovitus! Templis kohtuvad Suured Kõllid ja Booty Powder

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil peosarja Booty Powder DJ'd koos Legendaarse Footfork'i
produtsendi RP Boo'ga USA'st, kes väisas klubi Sinilind mõni aeg
tagasi!
Pildil peosarja Booty Powder DJ'd koos Legendaarse Footfork'i produtsendi RP Boo'ga USA'st, kes väisas klubi Sinilind mõni aeg tagasi! Foto: Aljona Kamenik

Pärnu kultuuriklubi Tempel pakub aastavahetuse eel värvikat ja tantsulist programmi! 29. detsembril toimuval peol Are We There Yet...? kohtuvad peosarjad Suured Kõllid ja Booty Powder, et tuua rahvani põnevat elektroonilist tantsumuusikat ja räppi.

Kindlasti tasub kohale tulla kõigil värske ja uuendusliku tantsumuusika austajatel – lisaks vanale heale house, breaks ja garage rütmile, tulevad esitusele stiilid nagu footwork, juke ja ghettotek. Tegemist on globaalses tantsumuusika skenes aina rohkem pead tõstvate suundadega, mida viimastel aastatel ka Eestis, valdavalt küll vaid Tallinna underground pidudel mängima on hakatud.

Muusikat valivad DJ’d KΛur KentΛur, Udu, Jones ja Masta Robusta. Oma osa on ka räppmuusikal, mikrofonidel astuvad üles MC’d Lord ja Daf. Kirsiks tordil on Hanf Kungist tuntud räppari Seaduskuulekuse soololaiv!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles