Vaata pilte: Tanel Padar astus külalisesinejana üles oma ülikooli jõulukontserdil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

EBS Kammerkoor on EBSi juures toimetanud juba pea 20 aastat ning traditsioonilised jõulukontserdid on leidnud koolipere hulgas oma kindla koha.

20. detsembril toimus Niguliste kirikus järjekordne kontsert, kus seekord tegi külalissolistina kaasa ka ülikooli enda üliõpilane Tanel Padar. Koori solistidena astusid üles Merle Lind ja Ines Arna, klaveril saatis Erki-Andres Nuut. Koori dirigeerivad Kersti Seitam ja Tõnno Piigli.

Kontserdi repertuaaris kõlasid nii traditsioonilised jõululaulud, aga ka need, mis alles hiljuti inimeste südametesse pugenud. Tanel Padari ja ansambli The Sun lugu «Võta aega» pani lisaks koorile laulma ka saali kogunenud pea 250 külalist.

EBSist ja oma õpingutest inspireeritud Tanel modifitseeris laulu refrääni sõnu järgmiselt: «Võta aega veidi ringi vaadata, veel ei ole hilja EBSis õppida!», mis pälvis sooja vastuvõtu kogu publiku hulgas.

EBSi Kammerkoor tegi aastalõpu puhul ka kokkuvõtteid. Koori nimel kõnelenud EBSi värske vilistlane Anu Vunk tänas kõiki kaasaelajaid ja kooli toetuse eest ning jagas võitjatele kätte klaasikuntsnik Ursula Muddi meened.

Vaata pildigaleriid ja videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles