Jõhkra noarünnaku üle elanud tennisist sai imeilusa jõulukingi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petra Kvitova.
Petra Kvitova. Foto: SCANPIX

Jõhkra norünnaku ohvriks langenud tipptennisist Petra Kvitova löögikäsi sai rünnaku käigus nii tugevalt vigastada, et naine jääb pikalt spordist eemale.

Paar päeva tagasi suutis naine aga vigastatud käe sõrmi juba liigutada ning nimetas seda kõige paremaks jõulukingiks sel aastal. «Juhtunu oli väga hirmutav, aga ma ei näe end ohvrina, ei haletse ennast ja ei vaata tagasi. Annan endast lihtsalt kõik, et saaksin võimalikult ruttu sporti naasta,» rääkis 2011. ja 2014. aastal Wimbledoni üksikmängu meistriks tulnud Kvitova.

Töömeheks maskeerunud murdvaras tungis Kvitovale kallale teisipäeval viimase korteris Prostejovis, Tšehhis. Röövel tõmbas välja noa, mille asetas tennisisti kõrile. Kurjategijaga võideldes vigastaski naine kätt, mida arstid hiljem neli tundi opereerisid. Rünnakus said vigastada Kvitova vasaku käe kõigi viie sõrme kõõlused, kahel sõrmel ka närvid. 

Vigastupaus kujuneb maailma 11. naistennisistil pooleaastaseks. 

Loe lähemalt siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles