Milline kodumaine hitt oli lõppeval aastal raadiotes kõige menukam?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta hitid 2016
Aasta hitid 2016 Foto: Kanal 2

Täna selgub, millised olid lõppeva aasta kõige suuremad kodumaised hitid ja millist neist mängiti raadiotes kõige rohkem? Kanal 2 suur muusikaline erisaade «Aasta hitid 2016» toob kell 20 ekraanile üllatusi täis edetabeli koos artistide põnevate taustalugudega.

Kodumaised hitte on lõppev muusika-aasta pakkunud palju, aga millist neist mängiti raadiotes kõige rohkem? Kanal 2 meeleolukas muusikasaade «Aasta hitid» on juba mitmel järjestikusel aastal reastanud populaarseid kodumaiseid hitte ja teeb seda täna taas. Meenutuseks – 2015. aastal osutus enim-mängitud kodumaiseks raadiohitiks Elina Borni ja Stig Rästa eurolugu «Goodbye to Yesterday» ning aasta enne seda Ott Leplandi «Jäädagi nii». Kas Ott Leplandil on asja ka seekordsesse edetabelisse ja kui kõrgel kohal on Jüri Pootsmanni eurolugu «Play»? Või lööb platsi puhtaks hoopis mõni meeleolukas suvehitt?

Suur edetabelisaade teeb muusika-aastale ringi peale koos armastatud artistidega, kes maratonsaates paljastavad hittide taustalugusid ja kommenteerivad konkurentide loomingut. Teiste seas löövad saates kaasa Jüri Pootsmann, Liis Lemsalu, Jaagup Kreem, Ott Lepland, Karl-Erik Taukar, Grete Paia, Joosep Järvesaar, Birgit Sarrap jt armastatud muusikud.

«Aasta hitid 2016» on Kanal 2 ekraanil täna kell 20, kohe pärast «Meie pere ja muud loomad» uut osa.

Iframe:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles