Lennufirma hakkab reisijaid taseriga ohjeldama

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taser
Taser Foto: SCANPIX

Korean Air on saanud mitu kaebust, et nende meeskond ei suuda toime tulla halvasti käituvate reisijatega.

Korean Air otsustas oma meeskonnatöötajatele anda õiguse kasutada halvasti käituvate reisijate ohjeldamiseks tasereid, sest seni ei ole meeskond suutnud vägivallatsejaid efektiivselt ohutuks teha, vahendab Independent.

Suurema pahameeletormi osaliseks sai lennufirma pärast eelmise nädala lennul aset leidnud olukorda, kus vägivaldse reisija ohjeldamiseks pidi sekkuma laulja Richard Marx. Hiljem kritiseeris Marx lennufirmat, sest nende töötajad ei osanud ilma kõrvalise abita probleemse reisijaga tegeleda.

Korean Airi pardameeskond võis ka varem tasereid kasutada, kuid vaid juhul, kui mõne teise reisija või meeskonnaliikme elu on reaalses ohus. Nüüd võivad nad aga taseritega vabamalt ringi käia.

Lisaks peavad kõik töötajad läbima põhjalikuma turvalisustreeningu ning reisijaid, kel on vägivaldne minevik, keelatakse pardale minemast. Ühtlasi seati sisse reegel, et igal lennul peab kaasas olema vähemalt üks stjuuard.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles