Video: USA mööblifirma viib rohkem kui 800 töötajat luksuslikule Kariibi kruiisile

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

USAs Iowa osariigis Waterloos tegutsevas mööblifirmas Bertch Cabinets katkestatakse  jaanuaris 2017 üheks nädalaks töö, kuna rohkem kui 800 töötajat on siis luksuslikul Kariibi mere kruiisil.

USA meedia teatel on 1977. aastal asutatud firmal igal aastal tavaks oma töötajaid hea töö eest premeerida.

Kui 2000. aastate keskel tabas maailma majandus- ja finantskriis, jäid selles firmas preemiad ära ja osa töötajaid tuli vallandada.

Kuid nüüdseks on see köögi- ja vannitoakappe valmistav firma uuesti jalgadel ja kasumis, mis võimaldab töötajatele jälle nende hea töö eest lisatasu anda.

Firma juht Gary Bertch sõnas oma töötajatele selle aasta alguses, et kui nende tööalased plaanid teostuvad edukalt ja neil on palju tellimusi, siis lähevad nad järgmisel aastal kõik kruiisile.

20. detsembril ilmus Bertch Cabinets Facebooki leheküljel teade, et 2017. aasta jaanuaris on nad kollektiivpuhkuse tõttu ühe nädala suletud. Meedia teatel külastavad selle firma 800 töötajat kruiisil ka Mehhiko Cozumeli saart.

«Rentisime neli lennukit, mis transpordivad meid Miamisse, kus ööbime viietärnihotellis. Esmapäeval, 9. jaanuaril sõidame bussidega sadamasse ja astume kruiisilaevale. Me oleme tööst eemal kogu nädala,» seisis Bertchi firma teates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles