Nädalavahetusel pakub klubi Privé tõelist aastalõpu pulli ja sulli - reedel 500€ Rodeo võistluse võitjale ja laupäeval 2000€ rahasadu!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba sellel nädalavahetusel pakub klubi Privé tõelist aastalõpu pulli ja sulli - reedel 500€ Rodeo võistluse võitjale ja laupäeval 2000€ rahasadu!
Juba sellel nädalavahetusel pakub klubi Privé tõelist aastalõpu pulli ja sulli - reedel 500€ Rodeo võistluse võitjale ja laupäeval 2000€ rahasadu! Foto: Privé

Juba sel reedel ja laupäeval tähistab Vabaduse platsil asuv legendaarne klubi Privé vana aasta lõppu koos pullisõiduga ja uut algust tähistava suure rahasajuga.

Foto: Privé

Millal veel, on Sul olnud võimalus võita lõbusa ja eriti kuuma pulli-sõidu eest 500€ puhtalt kätte? 

Reedel Rodeo võistlusel on sul see võimalus olemas, sest parima ja seksikaima sõidu eest annab žürii võitjale 500€ puhtalt kätte ja pudel šampanjat janu kustutamiseks.

Mehaanilise pulli otsas sõitvaid osavõtjaid hinnatakse väljanägemise, stiilsuse ja vastupidavuse eest ning teiste pidutsejate kuumade emotsioonide saatel kuulutatakse välja võitja. 

Foto: Privé

Võistlusele on teretulnud kõik julged klubilised!

Laupäeval tulistatakse legendaarsel aastavahetuse peol "Cash Back" rahva sekka 2000€ sularaha. Täpsemalt kell 3.00 öösel tulistatakse rahva sekka suur summa sularaha, mis sümboliseerib uut ja edukat aastat!

Vaieldamatult ühe emotsioonide rikkama uueaasta peo tõmbavad korralikult plaadimasinate taga käima ja hoiavad peomeeleolu üleval hiliste hommikutundideni mitte vähem legendaarsed - DJ Defkut ja DJ Widenski.

Ole kohal ja sa ei kahetse!

Foto: Privé
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles