Lavalaudade leek, lauljatar Helina Risti murdis aastavahetuse peol varbaluu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2016 poolfinaali salvestamine, Zebra Island, Helina Risti
Eesti Laul 2016 poolfinaali salvestamine, Zebra Island, Helina Risti Foto: Erlend Štaub

Lauljatar Helina Risti aastavahetus ei olnud päris see, mida naine ootas - nimelt murdis ta sussisahistamise peopaigas Erinevate Tubade Klubis oma varbaluu.

«Ohh sina salapärane mees, kes sa aastavahetusel oma kohmakate sussidega komistasid pimedas Erinevate Tubade Klubi saalis mulle otsa. Mul oli seljas see smaragdroheline sädelev catsuit, jalas ETK pealesunnitud kohmakad vildist sussid.. Mul lendas silmist sädemeid ja pomisesin vaid naeratades, et «pole hullu». Ega ma ei mäletagi su nägu, tahtsin vaid öelda, et sa murdsid tol hetkel mu... Varbaluu!» teatas punapäine staar Facebookis, et komistus lõppes tema jaoks kurvalt.

Nüüd peab lavalaudade leek Helina Risti kuu aega kepiga käima ja paar kuud ei tohi kontsakingi kanda. «Mul ei ole kunagi veel luid murtud, kaotasin sulle enda luumurru süütuse. Ja kui taas rohelise kostüümiga liigun, siis nüüd olen nagu päris Riddler - jalutuskepp just puuduski veel!» teatas naine filmitegelase Riddleri pilti jagades.

Tundub, et see komistav noormees on Ristile suure vabanduse võlgu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles