Contra: politsei võiks trahvida kurja näo tegemist avalikus kohas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Kultuurkapitali kirjanduse sihtkapitali aastaauhindade laureaat Contra, kelle raamat "Kõik on kõige targemad" valiti 2014. aastal ilmunud lasteraamatute seast parimaks, ja nominent Kairi Look.
Eesti Kultuurkapitali kirjanduse sihtkapitali aastaauhindade laureaat Contra, kelle raamat "Kõik on kõige targemad" valiti 2014. aastal ilmunud lasteraamatute seast parimaks, ja nominent Kairi Look. Foto: Peeter Langovits

Luuletaja Contra ehk Margus Konnula leiab, et ära võiks keelata kurja näo tegemise avalikus kohas, sest mossitamine rikub teiste tuju, tekitab ebamugavust ja on üldse halb eeskuju.

«See on tervisele sama kahjulik kui alkoholi tarbimine ja suitsetamine ning võiks olla trahvitav,» pajatab staarluuletaja Contra ajakirja Naisteleht+Naised veergudel, et politsei võiks mossis inimesi lausa trahvida.

Eesti Kultuurkapitali kirjanduse sihtkapitali aastaauhindade laureaat Contra
Eesti Kultuurkapitali kirjanduse sihtkapitali aastaauhindade laureaat Contra Foto: Peeter Langovits

«Eriti raskendav asjaolu on, kui tarvitada alkoholi ja samal ajal kurja näoga olla,» teatab mees lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles