Inim-Barbie jagas ebaterveid seksisaladusi: tutvustasin erinevaid fetišeid ming nautisin reaktsioone

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inim-Barbie ahk Powerlifting Barbie
Inim-Barbie ahk Powerlifting Barbie Foto: Powerlifting Barbie

«Magamine pole viimasel ajal minu tugevaim külg. Inspiratsioon ja mineviku mälestus ujutas korraks mu mõistuse üle. Õigemini, selle tunne ja emotsioon,» kirjutab lopsakas Eesti ainus Inim-Barbie ehk Powerlifting Barbie oma uues blogipostituses.

Seejärel jagab Inim-Barbie ühte füüsilist kirge täis suhte lugu.

«Ma kohe üldse ei tundnud armastust või armumist selle inimese vastu. Küll aga metsikut kirge ta füüsise vastu ja mänge, mida omavahel mängisime. Pidevat pinge kruvimist. Mõlema iha üksteise kehade ja tähelepanu järgi. Avalikus kohas piiride kompimist ja seda, et me võime teha seda mida teha ei võiks,» kirjutab naine blogis oma varasemast suhtest.

Alguses oli see tema jaoks vaid õrritamine ja mäng. «Siis elasin ma mängu sisse ja arendasin seda kaugemale ja püüdsin seda inimest seksuaalselt arendada ning tema piire kombata. Tutvustasin talle põgusalt erinevaid fetish-eid ming nautisin ta reaktsioone ja uusi kogemusi.»

Eesti ainus inim-Barbie
Eesti ainus inim-Barbie Foto: Instagram/ Powerlifting Barbie

Kui Barbie hakkas kartma, et mees hakkab liialt hoolima, tõmbus ta hetkeks tagasi kuni tahtis uuesti mängida.

«Võin täna öelda, et tähelepanuvajadus, omavaheline kergelt maniakaalne seksuaalne pidev kestev mäng ning enesepiitsutamine oli see, mis mind köitis ja pikka aega selle mänguga kaasa viis,» teab ta nüüd öelda.

Eesti inim-Barbie / facebook
Eesti inim-Barbie / facebook Foto: Facebook

«Kui Sulle võib tunduda nagu ma igatseksin seda inimest siis siiralt ei. Olen oma valikuga täna rahul,» lisab kurvikas jõutõstja lõpetuseks, et otsustas naisi nurruma paneva mehega suhte lõpetada.

Muide, Elu24 andmeil on Inim-Barbie kenasti õnnelikus abielus! Jõudu ja jaksu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles