Video: prantslane takistas autovargust, kõlkudes auto katusel ja helistades samal ajal politseisse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osama Aoukili
Osama Aoukili Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Möödunud pühapäeval takistas noor prantslane oma isa Renault Clio vargust sellega, et viskus auto katusele, hoides end seal sõidu ajal tugevalt kinni ja  helistades samal ajal politseisse.

Bellignat’s elav Osama Aoukili sattus autovargust takistades tõelisse seiklusse, kuna autovaras kihutas esmalt Oyonnax’ tänavatel ja siis A404 kiirteel 130 kilomeetrit tunnis, edastab leprogres.fr.

Hoolimata oma ebamugasvast asendis auto katusel ja masina kiirest sõitmisest, õnnestus mehel taskust mobiiltelefon haarata ja ühe käe abil politseisse helistada.

Kui politsei teele ilmus, andis autovaras alla ja ta tabati. Auto katusele hüpanud ja seal seitse minutit sõitnud Aoukili pääses katsumusest vaid mõne marrastusega.

Juhtum oleks võinud lõppeda nii varga kui Aoukili jaoks katastroofiliselt, kuid lõppes hästi.

Aoukili sõnas pärast filmilikku juhtumit meediale, et ta reageeris autovargusele spontaanselt ja ta ei saa seni aru, kuidas ta auto katusele julges hüpata ja seal ennast kinni hoida.

Oyonnax' politseijuhi Christophe Lesznewski sõnul kestis autovaraga jaht linnas ja kiirteel mitu minutit, enne kui varas alla andis, kõrvalteele sõitis ja peatus.  Aoukili pääses siis katuselt ja hakkas ära jooksnud varast taga ajama. Politsei sõitis vargale oma autoga ette ja takistas ta edasiliikumist.

Aoukili sõnul laenas ta oma isalt ta vana autot, kuna tal oli vaja Oyonnax’s asju ajada. Mõni aeg enne vargust oli ta auto peatanud ja suitsetas, kui varas rooli taha istus ja ära tahtis sõita, just siis hüppas mees auto katusele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles