Kuula: Emma Watson tõestab uues filmis, et oskab lisaks näitlemisele ka suurepäraselt laulda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Actress Emma Watson arrives at the Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala (Met Gala) to celebrate the opening of "Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology" in the Manhattan borough of New York, May 2, 2016. REUTERS/Eduardo Munoz
Actress Emma Watson arrives at the Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala (Met Gala) to celebrate the opening of "Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology" in the Manhattan borough of New York, May 2, 2016. REUTERS/Eduardo Munoz Foto: EDUARDO MUNOZ/REUTERS

Näitlejanna Emma Watson, keda enim teatakse muidugi Harry Potteri filmidest, tõestab peagi linastuvas Disney filmis «Kaunitar ja koletis», et lisaks näitlemisele saab ta suurepäraselt hakkama ka laulmisega.

Emma on peale Harry Potteri viimase filmi linastumist ülikooliõpingute kõrvalt teinud kaasa nii mõneski Hollywoodi hitis, kuid seni veel ei ole ta pidanud ennast lauljana tõestama.

Disney film «Kaunitar ja koletis», milles Emma ühte peaosa mängib, andis noorele näitlejannale selleks aga võimaluse. Disney laadis filmi ametlikule Facebooki lehele üles lühikese klipi, millest võib juba aimu saada, kuidas Watsonile laulmine sobib.

Fännid on lummatud ning klipp on kogunud juba pea 13 miljonit vaatamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles