Video: naine lavastas oma vägistamise, et mehe ekskallim trellide taha saata

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michelle Susan Hadley
Michelle Susan Hadley Foto: Jeff Gritchen/AP/Scanpix

USA California osariigi kohtu teatel mõtles naine välja julma ja salakavala plaani, et oma abikaasa ekskallim süüdi mõistetaks ja vangi pandaks.

Mehe endine kallim Michelle Susan Hadley oligi kolm kuud trellide taga, enne kui uurijad ja prokurörid said aru, et kõige taga on Angela Diazi pettus, edastab The Independent.

Michelle Susan Hadley
Michelle Susan Hadley Foto: Jeff Gritchen/AP/Scanpix

Prokuröride teatel lavastas Diaz oma vägistamise, et oma abikaasa kunagisele silmarõõmule kätte maksta.

Uurimine näitas, et Angela Diaz saatis endale ise ähvarduskirju, teeskles et ta on rase, tegi politseile valeavaldusi, lavastas kuriteopaiku ja poseeris sotsiaalmeedias kui vägistamisohver.

Lisaks teatas ta, et ta abikaasa kunagine kallim Michelle Hadley on kõige selle taga. Politsei arreteeris Hadley ja ta oli kolm kuud uurimise all, olles selle perioodi vanglas.

USA kohtuvõimud teatasid sel esmapäeval, et kõik süüdistused on 30-aastase Hadley vastu tühistatud ja ta vabastati ning 31-aastane Diaz arreteeriti.

«Kui süütu inimene arreteeritakse ja teda süüdistatakse kuriteos, siis see ei ole lihtsalt halb õnn, see  on košmaar. Tegemist on karmi juhtumiga ja tegime kõik, et Hadleyle ei jääks ühtegi märki külge,» teatas Orange’i maakonna kohtunik Tony Rackauckas.

Ta lisas, et Hadley oli süütu ohver kuratlikus skeemis, mille eesmärgiks oli ta hävitada ning nii meedia kui sotsiaalmeedia peavad astuma samme, et tema süütust kinnitada.

Michelle Susan Hadley koos oma advokaadi Michael Guistiga
Michelle Susan Hadley koos oma advokaadi Michael Guistiga Foto: Jeff Gritchen/AP/Scanpix

Californiast pärit Hadleyl oli kahe aasta pikkune suhe 39-aastase politseijuhiga, kelle kohta kohtudokumentides kasutatakse nime John Doe. See suhe lõppes 2015. aasta augustis.

Hadley ja Doe olid pärast lahkuminekut mõni aeg kirjavahetuses, kuid see katkes 2015. aasta sügisel.

Doe ja Diaz kohtusid 2016. aasta jaanuaris kohtinguleheküljel, kaks kuud hiljem nad abiellusid ning mais valetas Diaz mehele, et ta ootab last.

Diaz läks juuni alguses politseisse väitega, et ta mehe endine kallim Hadley saadab talle ähvarduskirju, milles ta ähvardab teda vägistamise ja tapmisega.

Kohtunik Rackauckase teatel saatis need kirjad endale Diaz ise, kasutades selleks tuttavate arvuteid.

Lisaks väitis Diaz politseile, et Hadley pani Craigslisti kuulutuse, milles ta kutsus mehi teda vägistama.

24. juunil 2016 helistas Diaz politseisse, et tema kodugaraažis tungiti talle kallale ja mingid mehed üritasid teda vägistada. Politseiuurimise kohaselt oli naise seelik lõhki käristatud, ta kaelal ja rinnal oli muljumis- ja kriimustusjälgi.

Politsei arreteeris Hadley ja teda hoiti vahi all 14. juulist kuni 7. oktoobrini.

Michelle Susan Hadley
Michelle Susan Hadley Foto: Jeff Gritchen/AP/Scanpix

Orange’i maakonna asekohtuniku Richard Zimmermani sõnul jõudsid uurijad jälile, et Diaz kasutas endale ähvarduskirjade saatmiseks erinevaid arvuteid.

USA meedia teatel paljastus Diazi minevikust petuskeeme. Tema ja Doe lahutavad nüüd ning naist hoitakse Arizona vanglas, et ta Californiale välja anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles