Ebaviisakuse tipp! Charlie Sheen reastas oma naiskolleegid ja jätkas vimma Rihannaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Watch What Happens Live

Näitleja Charlie Sheen solvas ühe teleesinemise käigus mitut naiskuulsust.

Sheen astus üles saates «Watch What Happens Live» ja kui saatejuht Andy Cohen küsis, kas ta on Rihannaga ära leppinud, teatas Sheen: «Oh, see bitch... Ei, ei, ei.» 

Sheen ja Rihanna sattusid Twitteri-sõtta 2014. aastal, kui Sheen solvus selle peale, et lauljatar talle restoranis ei lehvitanud.

Kui saatejuht märkis, et sõna «bitch» kasutamine teeb asja ilmselt hullemaks, ütles Sheen: «Ei, ta hülgas toona viisakuse ja mõistlikkuse.»

Seejärel korraldas saatejuht mängu, milles ta palus Sheenil meeldivuse järjekorras reastada oma endised kaasstaarid, kelleks olid Heather Locklear, Lindsay Lohan, Selma Blair ja Jenny McCarthy.

Charlie ütles, et ta jumaldab Heatherit ja ka Lindsayga oli lõbus töötada, kuid Selma ja Jenny reastamisega ei viitsinud ta isegi vaeva näha. «Nad väärivad teineteist,» torkas Charlie viimaste kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles