I Wear* Experiment annab veebruaris Tallinnas unikaalse kaksik-kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
I Wear* Experiment
I Wear* Experiment Foto: Promopilt

I Wear* Experiment  annab 9. veebruaril Von Krahlis ühe õhtu jooksul kaks kontserti – ühe akustilise ning teise täiselektroonilise. Piletid kaksik-kontserdile on nüüd müügil www.311.ee veebilehel.

I Wear* Experiment’i eelmisest kontserdist Eestis on möödunud juba ligi pool aastat ning vahepeal on bänd käinud kahel Aasia ning ühel Euroopa kontsertturneel. Nüüd rõõmustab bänd oma fänne kodumaal ning annab 9. veebruaril Von Krahlis põneva kaksik-kontserdi.

Esimest korda tuleb esitlusele bändi täispikk akustiline kontsertkava laiendatud koosseisuga. «Oleme väga pikka aega soovinud oma muusikat naturaalsemast küljest näidata ja teha rohkem kuuldavaks helid, mis tihtipeale jäävad meie muusikas elektroonika varju, kuid on alati olnud toetavaks ja läbivaks elemendiks,» kommenteerivad bändiliikmed ise. «Ettekandele tulevad ka mõned täiesti uued seaded lugudest meie eelmisel aastal ilmunud plaadilt «Patience». Õhtu teises pooles aga anname täiselektroonilise kontserdi.»

I Wear* Experiment’iga liituvad bändi nii stuudios kui erikontsertidel saatnud keelpillitrio koosseisus Johanna Mängel tšellol, Marianne Leibur viiulil ja Ann Mäekivi vioolal. Taustavokaalidega on seekord toetamas noored ja andekad lauljannad Anett Tamm ja Khris-Marii Palksaar.

«Tulge veetke meiega hubane õhtu Von Krahli baaris, saabuge rõõmsalt varem ja jääge julgelt kauemaks - suhtleme kõigiga suurima rõõmuga ning kohal on ka meie fännitooteid vahendav e-pood 311.ee,» kutsub I Wear* Experiment.

Liitu kontserdiga Facebookis.

Osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles