Ivanka Trump teatas koduperenaiseks hakkamisest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivanka Trump koos poja Joseph Frederick Kushneriga
Ivanka Trump koos poja Joseph Frederick Kushneriga Foto: Josiah Kamau/Josiah Kamau/BuzzFoto.com/Scanpix

USA uue presidendi Donald Trump tütar Ivanka Trump teatas, et paneb oma isa firmas töö ajutiselt maha ja temast saab koduperenaine, kuna ta tahab pühenduda oma kolme lapse kasvatamisele.

35-aastane Ivanka Trump loobub nii Trump Organizationis juhtpositisoonist kui ka oma moefirma juhtimisest, edastab The Independent.

Ivanka Trump
Ivanka Trump Foto: Sipa USA/Sipa USA/Scanpix

Donald Trumpi kritiseeriti, et kui ta saab presidendiks, siis võib see vastuolusid tekitada, kuna riiklikud ja ärihuvid on siis vastuolus. Presidendiks saaja teatas, et ta ei tegele enam äriga ja jätab oma firmad poegade juhtida.

«Ma ei tööta enam ei oma firma ega Trump Organizationi juhtkonnas, mind asendab endine advokaat Abigail Klem,» teatas Ivanka Trump Facebookis.

Ivanka Trump ja ta mees Jared Kushner ostsid Washingtonis maja, kuhu nad New Yorgist koos lastega kolisid. Jared Kushnerist saab oma äia üks nõunikke.

Ivanka Trump ja Jared Kushner lastega
Ivanka Trump ja Jared Kushner lastega Foto: Celebrity Social Network Photos!/Scanpix

Varasemate teadete kohaselt tahtis Ivanka Trump pürgida poliitikasse, kuid nüüdsete teadete kohaselt eelistab ta tegeleda perega, kuna see olevat ta isale presidendiks saades kasulikum, sest sellega ennetatakse huvikonflikte.

Ivanka Trump koos poja Joseph Frederick Kushneriga
Ivanka Trump koos poja Joseph Frederick Kushneriga Foto: Josiah Kamau/Josiah Kamau/BuzzFoto.com/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles