Galerii! Kas on mõni staar, kes pole hetkel Aasias? (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alles see oli, kui Instagram kubises laulja ja näitleja Grete Kleini palmisaarepiltidest, Facebookis oli «eetris» kogu aeg Krista Lensin koos Erika Salumäe tütre uue perega. Jaanuar on teatavasti muusikute ja loomeinimeste seas puhkekuuks kujunenud, nii on end palmisaartele Aasias lennutanud paljud kohalikud staarid.

Perekond Viiknad seadsid end sisse Tais – reisides erinevatel saartel Phuketi lähedal. Victoria Viikna on postitanud oma Instagrami hulgaliselt reisipilte. Lauri ise on jäänud piltide osas tagasihoidlikumaks.

Foto: Instagram

Ka juuksur Lauri Pedaja on seljakoti haaranud ja Kambodžat avastama lennanud.

Foto: Instagram

Muusik Kristjan Kasearu naudib värvilisi kokteile ja kauneid vaateid samuti kuskil palmisaarel, mille koha hoiab ta kiivalt enda teada.

Foto: Instagram

PR spets Maret Soom on taas Bali saarel talvitumas, see on juba mitmes kord, mil ta terve pere kokku pakib ja palmisaarele lendab. Reisitakse koos lapsega ja nauditakse täiega. Tagasi kodumaale naastakse alles veebruaris.

Foto: Instagram

Shanoni esikõri Taavi Immato naudib aga hoopistükkis Singapuri võlusid.

Foto: Instagram

Elu24 peatoimetaja Anu Saagim seikleb omakorda Vietnamis.

Foto: Instagram

Aasta lõpus oma söögi- ja ööklubi avanud Merlyn Uusküla pakkis samuti kohvrid ja lendas Filipiinidele. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles