Trennis ja higine! Vaata, milline näeb Stella K. Wadowsky ilma meigita välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stella K. Wadowsky
Stella K. Wadowsky Foto: Meisi Volt

Ajakirjanik Stella K. Wadowsky, kes on juba mitu aastat pidanud blogi Stellarium alustas Bikram Jooga Päevikuga. Stella jutustab Stellariumis, kuidas ta tavaliselt rühmatrennis üle kolme päeva vastu ei pea, kuid bikram jooga meeldis talle kohe.

"Tänavu 1.juuni hommikul pidi mul olema nii fotosessioon kui ka videovõte. Täiesti ootamatult jäid mõlemad ära. See tähendas tühja päeva ja meenutas mulle muretut lapsepõlve hommikut, kui ärkad üles ja mõtled: "Hmm... Mida ma oma päevaga küll peale hakkan?" Äkitselt meenus mulle, et olin juba pool aastat hoogu võtnud, et bikram joogasse minna ja nii ma keset sooja suvepäeva sinna läksin," kirjutab muidu blondide lokkidega kuulsaks saanud Wadowsky. Ta kiidab, et tundis kohe, et bikram jooga on just talle mõeldud.

Stella K. Wadowsky
Stella K. Wadowsky Foto: Meisi Volt

Olgu selle joogaga kuidas on, kuid kõige põnevamad on pildid, kus Wadowsky on trennis ilma meigita ja leemendab higist. Üks tema lugeja leiab, et Stella näeb ilma meigita välja nagu Raja Teele. Milline näeb siis muidu glamuurne Stella ilma meigita välja? Vaata siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles