Peogalerii: toimus selle aasta esimene ja kõige lõbusam vene pidu BAILE-bon RUSSIAN STYLE

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tõeliselt suure emotsioonide laviini tõi kohale selle aasta esimene linna lõbusaim vene pidu – BAILE-bon RUSSIAN STYLE ööklubis Privé!

Foto: Maksim Toome

Möödunud reedel, 20. jaanuaril toimus selle aasta esimene linna kõige vingem vene pidu BAILE-bon RUSSIAN STYLE!

Rahvale pakuti üllatusena spetsiaalseid eriefekte ning ürituse resident DJ Bell mängis rahvale kõige kaasakiskuvamad vene- ja tantsumuusika hitte ning lisaks ka parimaid latiino rütme.

Foto: Maksim Toome

Tõeliselt meeldejääv vene stiilis latiino tantsuõpetuse ekspress-show pani külalised täiel rinnal kaasa hüppama ja rõõmust käsi plaksutama.

Sünnipäevapeo meeleolu hoidsid hoisid üleval eksootilised mulatitarid, kes lisasid unustamatuid mälestusi ja tõid värskust halli argipäeva. Lisaks rõõmustasid klubirahvast ja eriti kõiki VIP-laudu mööda saali ringi liikuvad trummarid, kelle saatjateks olid suurte lehvikutega, palavuse eest värskendust pakkuvad, noormehed. Hulgaliselt silmailu lisasid öösse sensuaalsed go-go tantsijad.

Foto: Maksim Toome

Järgmine linna kõige lõbusam vene pidu BAILE-bon RUSSIAN STYLE toimub juba kahe kuu pärast, 17. märtsil ööklubis PRIVÉ! 

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles