Galerii! Võrgutav Eva Vaino täitis Deja Vu imeliste helidega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval, 21. jaanuaril kõlas Lounge Deja Vu’s kaunis muusika –Hennesy Live Concert raames oli laval imeline Eva Vaino, kes oma lummava lauluhäälega lõi öölokaalis nauditava atmosfääri.

Hennesy Live Concert on üritustesari, mis toob Deja Vu lavale põnevaid artiste üle maailma. Seekord esines särav lauljatar Eva Vaino, kes enda mitmekülgse repertuaarivalikuga muutis õhtu väga eriliseks. Külastajatel oli võimalus nautida Eva omapäraselt senusaalset väljenduslaadi maitsvate kokteilide saatel.

Eva Vaino täitis Deja Vu imeliste helidega
Eva Vaino täitis Deja Vu imeliste helidega Foto: Jaanar Nikker

Juba sel reedel, 27. jaanuaril toob Bailey’s oma kooreste jookidega Lounge Deja Vu’sse intiimse tööjärgse seltskonnaõhtu Montreali! Naistele pakutakse Moxie ja FemFresh’i intiimset puudrituba ning kuldse jume toob kohale St. Moriz! Meestel jääb üle vaid nautida kaunist Change pesushow’d, mis laval aset leiab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles