Ennustaja Edgar: Trump valiti ametisse halval ajal, katastroofid algavad juba kevadel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ennustaja Edgar.
Ennustaja Edgar. Foto: Mati Hiis/Õhtuleht

Tallinna TVs alustas saade «Maagiline maailm», kus esimesteks saatekülalisteks olid maagid ja nõiad. Tegu on iganädalase otsesaatega, kus sõna saavad võtta ka lihtsad eesti inimesed.

Esimese saate külalisteks olid ennustaja Edgar, maag Hannes Vanaküla ja nõid Haldjapiiga. Saatejuhiks legendaarne Peeter Võsa aka Võsapets.

Foto: Jae C. Hong/AP/Scanpix

Vaatajaid huvitas, mis hakkab maailmas juhtuma peale Donald Trumpi presidendiks saamist.

Edgaril oli vastus varrukast võtta: Trump sai presidendiks väga halval ajal. 2017. aasta kevadel hakkavad juhtuma väga halvad asjad. Märtsist kuni aprillikuuni ootab meid ees ääretult tormiline kevad. Halvad ajad pole mitte ainult Trumpil ja Ameerikas, aga ka Euroopa Liidus - katastroofe tuleb palju... Kuidas Trump oma vanuses sellega hakkama saab, ma ei tea. Parem oleks olnud, kui ikka Barack Obama oleks valitsemist jätkanud.

Kui te ajalugu mäletate, siis mis juhtus Kennedyga? Kuuli sai. Ka tema sünniaastas on täpselt samamoodi 46 ja see on astroloogiliselt väga raske sünniaasta. Võib juhtuda sama. Trumpi valitsemisaeg võib viia ka kodusõjani.

Saade on järelvaadatav SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles