Galerii: Deja Vu's pidutseti kui Marie Antoinette'i õukonnas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 20. jaanuaril muutus Lounge Deja Vu justkui kuningalossiks. Marie Antoinette korraldas öölokaalis õhtu, mis hiilgas aritokraatliku atmosfääriga - show, kaunid diivad ja maitsvad kokteilid täitsid öö.

Le Grande Spektaakel on Deja Vu’s populaarseks saanud üritus, mis toob lounge’i lavale show koos andekate tantsijate ja kaunite diivadega.

Foto: Jaanar Nikker

Seekord sai pidu inspiratsiooni revolutsioonieelse Prantsusmaa õukonnast. Marie Antoinette’i säravad teenijannad kostitasid külalisi kuninglikult maitsvate kokteilidega.

Foto: Jaanar Nikker

Juba sel reedel, 27. jaanuaril toob Bailey’s oma kooreste jookidega Lounge Deja Vu’sse intiimse tööjärgse seltskonnaõhtu Montreali. Naistele pakutakse Moxie ja FemFresh’i intiimset puudrituba ning kuldse jume toob kohale St. Moriz. Meestel jääb üle vaid nautida kaunist Change pesushow’d. Peo kohta saad rohkem infot siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles