Mari Pokinen ja Erki-Andres Nuut esinevad Tapal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari Pokinen
Mari Pokinen Foto: Mari Pokinen

Reedel, 11. märtsil kell 19.00 toimub Tapa Kultuurikojas kontsert «Noored muusikud», kus esinevad Mari Pokinen ja Erki-Andres Nuut.

Mari Pokinen, kes õpib Viljandi Kultuuriakadeemias neljandal kursusel näitlejaks, andis eelmise aasta lõpus välja oma debüütalbumi «22». «Minu laulud on loodud minust endast ja räägivad omast ajast. Ometi püüavad need kuidagi igavikku tähendada. Ma loon hetkel, mil miski on minus valitsev. Ja inimest valitsevad siiski väga igavikulised tundmused, arvan, » iseloomustab Mari oma muusikat.

Peale Mari Pokineni astuvad kontserdil «Noored muusikud» üles saate «Eesti talent» võitja Erki-Andres Nuut, viieaastane Tapa valla lastekoor ja Eestis ainulaadne plaatpillide ansambel «Xilofono».

«Kontserdisarjas esinevad lootust andvad noored muusikud, mõned neist on juba kuulsad ja tunnustatud, mõned vähem, kuid kõikidel neil on palju muusikalist potentsiaali,» ütles kontsertsarja korraldaja Reigo Tamm. «Olen esinejatega rahul ja kutsun kõiki Tapale ilusat muusikat nautima.»

Kontsertsari «Noored muusikud» toimub kuuendat korda. Eelnevatel kontsertidel on esinenud Mikk Dede, Margus Vaher, Kadri Voorand, Mirjam Dede, Birgit Õigemeel, Uku Suviste, Veiko Tubin, Virumaa Noorte Meeskoor, kammerkoor Voces Musicales jpt. Eesmärk on anda noortele muusikutele võimalus esineda ja tutvustada neid publikule.

«Noored muusikud» toimub reedel, 11. märtsil kell 19.00 Tapa Kultuurikojas.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles