Kalapüügivõistlusele teel olnud politsetöötajad päästsid uppumisohus neljajalgse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facebook
Facebook Foto: Põhja prefektuur

Põhja prefektuur kirjutab oma Facebooki lehel, et nende töötajad, korrakaitsebüroo juht Valdo ja teabebüroo juht Aare, kes nädalavahetusel Ida prefektuuri kalapüügivõistlusele teel olid, päästsid läbi juhuse koerapoiss Lordi elu.

Põhja prefektuuri Facebooki lehel seisab, et Alajõel kaotasid mehed hetkeks orientiiri ja peatasid teejuhiste küsimiseks auto jõe kaldal. Seal märkasid nad aga kaht ahastuses naist, kes hüüdsid, et vees on koer, kes upub.

Korrakaitsebüroo juht silmas järvel neljajalgset elu eest võitlemas, vaid nina tipp veest väljas. Kogenud kalamehena ei mõelnud Valdo pikalt ning jooksis jääle, viskus pikali ning roomas koera juurde. Samal ajal tõi Aare autost kelgu. Selgus, et jää kandis ja koer oli vette kukkunud jäässe saetud augu läbi. Kahe mehe jõuga tõmmati koer veest välja.

Facebook
Facebook Foto: Anastassia Allas

Viimane oli nii räsitud, et ei võtnud jalgugi alla. Nii panid mehed looma kelgu peale ja viisid Alajõe kordonisse, kus kolleegid piirivalvurid Marika ja Margus aitasid ligemale kaks tundi päästetud koera termotekkide all kuivatada ja soojendada. Koer oli nii alajahtunud, et kraadiklaas ei võtnud numbrit ette. Pärast turgutamist ja erinevaid massaaže hakkas lõpuks koera suust sooja õhku tulema. Koera perenaise sõnul on tema saksa lambakoer tänaseks täielikult paranenud.

Tänusõnad vapratele politsetöötajatele ka meie poolt ning Lordile kolm pikka paid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles