Video: «Troonide mängu» staaril Jason Momoal on naeruväärselt väikesed ihukaitsjad

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jason Momoa ja ta ihukaitsjad
Jason Momoa ja ta ihukaitsjad Foto: Youtube

Menusarja «Troonide mäng» näitleja Jason Momoa on võimas mees, seda nii näitlejana kui ka oma kehasuuruselt, kuid see ei tähenda seda, et tal ei pea olema ihukaitsjaid.

Sel nädalal jäi Momoa kõmufotograafide kaamerate ette koos oma kahe ihukaitsjaga, kes on temast märgatavalt väiksemad ja kõhnemad mehed, edastab news.com.au.

Pildid tuntud mehest ja tema kahest turvajast jõudsid sotsiaalmeediasse, kaasa arvatud Twitterisse, kus kohe hakati küsima, et kes kaitseb keda.

«Kuidas see on võimalik, et Jason Momoad kaitsevad «päkapikud?» küsiti sotsiaalmeedias.

«Meie keskel kõnnib pooljumal, kuid need kaks ei suuda teda kindlasti kaitsta, nad lihtsalt jõlguvad tal kaasas. Kahest ihukaitsjast saaks ühe Momoa,» ironiseeriti tviidis.

Veel ühes tviidis tõdeti, et Momoa paneb juba oma suure koguga pättide põlved värisema ja keegi ei julge teda rünnata, küll aga võivad nad rünnata ihukaitsjaid, kes näevad äbarikud välja.

«No kuulge, Khal Drogol ei ole ihukaitsjaid vaja. Pigem on need kaks meest «Matrixist» või siis filmist «Men in Black», nad olid lihtsalt valel ajal ja vales kohas,» teatas veel üks Twitteri kasutaja.

Veel üks kommentaar teatas, et staar lasi end kloonida, kuid kahjuks ei saanud ta enda koopiaid, vaid «laborijäänused».  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles