Miks kannab staar-DJ Alan Walker maski?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Weekend Festivali megagalerii.
Weekend Festivali megagalerii. Foto: Gertrud Alatare, Mailiis Ollino, Juss Saska, Ardi Truija

«Ei ole tähtsust, kas tegemist on kuulsa staariga või algaja DJ-ga, ma kohtlen kõiki ühtemoodi,» ütleb Tiësto täna popmuusikasaates Weekender TV3-s.

Tiësto on elektroonilise tantsumuusikamaailma tipus olnud üle 20 aasta.

Ta on korduvalt valitud DJ Magi rahvaküsitluses parimaks DJ-ks. Kodumaal Hollandis pälvis ta aga möödunud aastal elutöö preemia. Lisaks enda muusika tegemisele, ei pea Tiësto paljuks aidata ka noori kolleege. Oma mentorist räägivad saates Martin Garrix, Tigerlily ja Alan Walker.

Eestiski väga populaarne Norra produtsent Alan Walker räägib aga ka oma kiirest tähelennust, sellest miks ta maski kannab ja Tallinnas filmitud muusikavideost laulule «Faded». «Ma arvan, et selle videoga oleme aidanud viia Eesti ja Tallinna laiema publikuni üle maailma,» räägib Walker Weekenderi kaamera ees.

Kuid saatesse mahub ka Eesti muusikat. Oma uut videot tutvustab Würffel.

Cartoonist tuntud Hugo Martin Maasikas tutvustab koos Karl-Kristjan Kingi ja noorukese laulja, Maian Lombiga oma uut projekti, mis sai valituks Eesti Laulu poolfinaali.

Eesti ainus popmuusikasaade «Weekender» on TV3-e eetris täna kl 23.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles