Video: tuletõrjuja aitas lapse ilmale ja adopteeris ta

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marc Hadden ja ta tütar
Marc Hadden ja ta tütar Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Ameeriklasest tuletõrjuja Marc Hadden sai 2011. aasta novembris Lõuna-Carolinas Myrtle Beachis väljakutse ning ilmnes, et tema ja ta meeskond pidid tegelema naise sünnituse vastuvõtmisega.

Hadden sai aru, et kiirabi ei jõua õigel ajal kohale ja ta aitas lapse ilmale, sündis terve tüdruk, edastab foxnews.com.

Lapse ema andis tütre kohe adopteerimiseks. Marc Hadden ja ta naine Beth leidsid, et nende perest ongi tüdruk puudu ja nad otsustasid ta adopteerida.

Nad täitsid haiglas, kuhu ema ja laps viidi, adopteerimisdokumendid ning 48 tundi hiljem oli nende peres ka tütar, kes sai nimeks Grace.

Marc Hadden ja ta pere
Marc Hadden ja ta pere Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Peres kasvas varasemast kaks poega, kuid pärast teist poega teatasid arstid, et Beth ei saa enam lapsi.

Poistele meeldis, et nad saavad väikese õe ning nad hoiavad teda väga.

«Olime enne Grace’i kaalunud adopteerimist paar aastat ning tütar tuli meile taeva kingitusena,» teatas ema Beth.

Grace on nüüdseks viieaastane ja hoiab oma isa, kes ta ilmale aitas, väga.

«Meil on tugev side nagu ma oleksin ta bioloogiline isa. Ta teab oma sünnilugu ja selle tõttu oleme väga lähedased,» lausus isa.

Isa lisas, et pärast seda, kui nad olid allkirjastanud adopteerimisdokumendid, tuli temale ja ta naisele naer peale, sest siis tekkis neil kujutluspilt, et kunagi nende tütar kasvab suureks, abiellub ja nemad tasuvad pulmade eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles